Livrare

Pe teritoriul Romaniei, livrarile se fac prin partnerul nostru  URGENT CARGUS. REGINA livreaza si in Europa, coletele find expediate prin TNT cu termen de livrare 24-48 h. Produsele expediate sunt asigurate, astfel incat prevenim orice posibil incident pe parcursul expeditiei.

Programul de livrari este de luni pana vineri, intre orele 09:00-16:00.

In cazul comenzilor cu mai mult de un produs, timpul de pregatire si livrare poate fi diferit, existand poibilitatea expedierii mai multor colete. Veti fi anuntat printr-un SMS cu privire la statusul fiecarei expeditii.

Urmarirea comenzii online

Dupa ce am expediat comanda, veti primi un SMS in care vi se va comunica AWB-ul pentru a putea urmari comanda pe site-ul curieratului.

Timpul de livrare este in medie, intre 24-48h din momentul plasarii comenzii. Comanda pe care ati plasat-o include toate taxele, inclusiv taxele de ambalare,  transport si TVA.

Politica de returnare

Speram ca sunteti pe deplin satisfacuti de comanda Dvs. Daca nu sunteti, aveti posibilitatea de returnare, insa va rugam sa luati in considerare urmatoarele conditii:

  • Produsele achizitionate online de pe www.reginabycristinaspatar.ro se pot returna in termen de 10 zile de la achizitionare.
  • Produsul trebuie returnat in ambalajul original, impreuna cu accesoriile atasate (daca este cazul), in stare intacta – nu trebuie sa fie purtata, uzata, rupta, spalata, patata.
  • Intervalul de restituire a banilor este intre 10-30 zile, in contul din care s-a facut plata. Banii se restituie in moneda in care a fost achitata comanda.
  • Produsele personalizate (comanda customizata) nu pot fi returnate!
  • In cazul returnarii comenzii, costurile de transport sunt suportate de client.

 

Ne rezervam posibilitatea de a nu servi clientii care au refuzat mai multe comenzi intr-un timp scurt.

Produsele se returneaza pe adresa Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr 221-225, complex comercial Prosper Plaza, etaj 2.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@reginabycristinaspatar.ro sau la telefon +40 751 244 243.